home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιάννης Αγγελάκας στη Λελέκιο Φιέστα στη Νέα Κίο: Μια γιορτή για όλους

Ο γερόλυκος της ροκ ξεσήκωσε χιλιάδες κόσμου με τις επιτυχίες του
Γιάννης Αγγελάκας στα Λελέκια (3)

Ο Γιάννης Αγγελάκας άφησε ανεξίτηλα αποτυπωμένη την εμπειρία της Λελέκιου Φιέστας, σε μια μοναδική συναυλία που αποθεώθηκε από χιλιάδες θαυμαστές του, στην Παραλιακή της Νέας Κίου.

Χθες Σαββατόβραδο, η φετινή Λελέκιος Φιέστα έκλεισε με μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη για πολλούς. Ο θρυλικός Γιάννης Αγγελάκας, συνοδευόμενος από τους 100°c, πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία στον κόσμο που συγκεντρώθηκε από την Αργολίδα και όλη την Ελλάδα για να απολαύσει τη μουσική του. Με την χαρακτηριστική του ενέργεια, τον ανατρεπτικό τρόπο του και την αξεπέραστη φωνή του, κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό και να δημιουργήσει μια μεγάλη γιορτή.

Η συναυλία ξεκίνησε με τον γερόλυκο της ροκ να ερμηνεύει τραγούδια από την πορεία του, από τις περίφημες “Τρύπες” μέχρι τα πιο πρόσφατα του κομμάτια από τον δίσκο του “Έχω κέφια” που κυκλοφόρησε το 2022. Ο κόσμος τραγούδησε μαζί του με όλη την καρδιά, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Αλλά ο Γιάννης Αγγελάκας δεν ήταν μόνος του στη σκηνή. Οι 100°C, η μπάντα που τον συνοδεύει, πρόσθεσε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στην εμφάνιση: Η Λαμπρινή Γρηγοριάδου με την ακουστική της κιθάρα, ο Αλέξης Αρχοντής με τα τύμπανα, ο Γιώργος Αβραμίδης με την τρομπέτα, ο Ηλίας Μπαγλάνης με τα πλήκτρα, ο Αλέξανδρος Κόντζογλου με την ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος με το τρομπόνι. Όλοι με την αύρα τους και τον μοναδικό τους ήχο, συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί μια μαγική ατμόσφαιρα που κράτησε το κοινό συντροφιά με τους καλλιτέχνες σε κάθε λεπτό της συναυλίας.

Ο Αγγελάκας έδωσε το μικρόφωνο στον κόσμο

Ένα από τα στιγμιότυπα που θα μείνει αξέχαστο είναι όταν ο Γιάννης Αγγελάκας έδωσε το μικρόφωνο στον κόσμο. Οι θαυμαστές του, γεμάτοι ενθουσιασμό και συγκίνηση, τραγούδησαν μαζί του και δημιούργησαν μια μοναδική σύνδεση. Η συναυλία μετατράπηκε σε μια μεγάλη γιορτή, όπου ο καθένας ένιωθε μέρος της μεγάλης μουσικής οικογένειας.

Οι λάτρεις του Γιάννη Αγγελάκα έζησαν έντονα την βραδιά, αποθεώνοντας τον καλλιτέχνη και την μπάντα του. Οι επιτυχίες που ακούγονταν από τη σκηνή έγιναν ύμνοι της καλοκαιρινής νύχτας, με το αεράκι της παραλιακής να διώχνει την ζέστη και το κοινό να χορεύει συγχρονισμένο με τους ρυθμούς της μουσικής.

Η παρουσία του Γιάννη Αγγελάκα και των 100°C στη Λελέκιο Φιέστα στη Νέα Κίο ήταν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία για όσους βρέθηκαν εκεί. Με τη φωνή του να ταρακουνά τις καρδιές και την ενέργεια του να κυριαρχεί, ο Γιάννης Αγγελάκας δημιούργησε μια συναυλία που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.

Για όσους παραβρέθηκαν εκεί, είτε ήταν φανατικοί οπαδοί του Γιάννη Αγγελάκα, είτε απλά λάτρεις της καλής μουσικής, η συναυλία αυτή αποτέλεσε μια ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να φύγουν με ανεξίτηλες αναμνήσεις. Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι είναι κορυφαίοι καλλιτέχνες που ξέρουν να μεταφέρουν συναισθήματα και να συνδέουν ανθρώπους μέσα από την μουσική τους.

Αν χάσατε τη συναυλία, μην ανησυχείτε. Ο Γιάννης Αγγελάκας συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε διάφορες περιοχές της χώρας, προσφέροντας το ταξίδι του μουσικού του χαρακτήρα σε κάθε πόλη που περιηγείται.

Η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στη Λελέκιο Φιέστα στη Νέα Κίο ήταν μια πραγματική πανδαισία της μουσικής, μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε λάτρη του καλλιτεχνικού ταξιδιού. Οι χιλιάδες κόσμου που παρευρέθηκαν αποθέωσαν τον καλλιτέχνη και αφήνοντας την ψυχή τους να ταξιδέψει με τις νότες της μουσικής του, δημιούργησαν μια αξέχαστη βραδιά που θα θυμούνται για πάντα.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis