home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μπλόκαρε η Άργους – Ναυπλίου μετά από τροχαίο με 5 τραυματίες

Φορτηγάκι επιχείρησης που κατευθυνόταν προς Άργος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που κινούταν με κατεύθυνση το Ναύπλιο
asthenoforo vrady

Πέντε τραυματίες ήταν ο απολογισμός του ατυχήματος που συνέβη τις βραδινές ώρες της Κυριακής 6 Αυγούστου στην Αρχαία Τίρυνθα. Το σοβαρό τροχαίο εκτυλίχθηκε στην ΕΟ Άργους – Ναυπλίου λίγο μετά τις 10, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επαγγελματικό βανάκι επιχείρησης ταχυμεταφορών, που κατευθυνόταν προς Άργος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που κινούταν με κατεύθυνση το Ναύπλιο.

Οι πέντε τραυματίες, τρεις από το ΙΧ αυτοκίνητο και δύο από το φορτηγάκι, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι δύο από τους πέντε είναι σοβαρότερα.

Εξαιτίας του τροχαίου η ΕΟ Άργους – Ναυπλίου μπλόκαρε και έμεινε κλειστή για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση σε μέρα και ώρα αιχμής.

Στις Αγροτικές φυλακές Τίρυνθας η τροχαία κάνει εκτροπή των οχημάτων προς την παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου, μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Άργους – Ναυπλίου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διεξάγει η τροχαία Ναυπλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis