home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλοκαίρι στην Πελοπόννησο: Αύγουστος, η εποχή που μαγεύει!

Ανακαλύψτε τα μοναδικά τοπία και τις συναρπαστικές δραστηριότητες που προσφέρει η Πελοπόννησος τον μήνα του Αυγούστου, για αξέχαστες διακοπές!
Φαγητό στη θάλασσα

Ο μήνας Αύγουστος αποτελεί την απόλυτη κορύφωση του καλοκαιριού, και η Πελοπόννησος αναμφίβολα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές περιοχές που προσφέρουν μαγευτικές διακοπές για τους ταξιδιώτες.

Το ιδιαίτερο γεωγραφικό προφίλ της Πελοποννήσου προσφέρει ποικιλία στο τοπίο, ενώ η πλούσια ιστορία της περιοχής και οι μυθολογικές της ιστορίες την καθιστούν έναν προορισμό που ενσωματώνει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για αξέχαστες διακοπές.

Πελοπόννησος 4
Λιμένι Μάνης

Ταξίδι στην Πελοπόννησο

Για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την Πελοπόννησο, μπορείτε να επιλέξετε να φτάσετε με αεροπλάνο στο διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ταξιδέψετε με το αυτοκίνητο, διασχίζοντας τη γραφική Πάτρα ή την μοναδική γέφυρα του Ρίου-Αντίρριου ή τον Ισθμό.

Ισθμός 2
Ισθμός Κορίνθου

Τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε

Ναύπλιο

Ξεκινήστε την εξερεύνησή σας από τον ρομαντικό Ναύπλιο, μία από τις παλαιότερες πόλεις της Ελλάδας. Το εντυπωσιακό κάστρο του Παλαμηδίου και η γραφική παλιά πόλη με τα δρομάκια θα σας μαγέψουν.

Μυκήνες

Συνεχίστε προς τους αρχαιολογικούς θησαυρούς των Μυκηνών. Η πύλη των Λιόντων και ο τάφος της Αγαμέμνονα αποτελούν μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς που δεν πρέπει να χάσετε.

Μονεμβασιά

Επισκεφτείτε τον μεσαιωνικό κόσμο της Μονεμβασιάς, ένα καταπράσινο νησάκι συνδεδεμένο με την ηπειρωτική Ελλάδα με μια γραφική γέφυρα.

Ολυμπία

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την ιστορική Ολυμπία, τον αρχαιολογικό χώρο όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Ολυμπία
Αρχαιά Ολυμπία

Δραστηριότητες για τον Αύγουστο στην Πελοπόννησο

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Πελοπόννησος προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για κάθε γούστο.

Θαλάσσιες απολαύσεις

Αναζωογονηθείτε στις κρυστάλλινες παραλίες της Καλαμάτας, της Μεθώνης και της Ελαφονήσου. Απολαύστε θαλασσινές σπεσιαλιτέ και υποδεχθείτε το ηλιοβασίλεμα σε πολλές περιοχές.

Πελοπόννησος 1
Μεθώνη

Ορειβατικές διαδρομές

Εξερευνήστε τον ορεινό κόσμο της Πελοποννήσου, καταλήγοντας στην κορυφή του Ταΰγετου ή του Πάρνωνα.

Πελοπόννησος (3)
Ορεινή Πελοπόννησος

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis