home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ποδόσφαιρο Αργολίδας: Τι ισχύει για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 – Παρουσία προπονητή στον πάγκο των ομάδων της Α1

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας “Ο Προμηθέας”
Γήπεδο ποδοσφαίρου

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού Αργολίδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, ο Σύνδεσμος προπονητών “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” ανακοινώνει τους κανονισμούς που ισχύουν σύμφωνα με την ΕΠΟ.

Πειθαρχώντας σταθερά στον Κανονισμό Ποδοσφαίρου που έχει εκδώσει η ΕΠΟ και σε απόλυτη ταύτιση με τις οδηγίες της ΕΠΣ Αργολίδας σχετικά με την παρουσία προπονητή στον πάγκο των ομάδων της Α1, ο Σύνδεσμος Προπονητών θα ήθελε να υπενθυμίσει και να κάνει γνωστό, σε όσους δεν γνωρίζουν, ότι και τη φετινή χρονιά ισχύουν αυστηρά τα κάτωθι:

  • Κάθε ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 είναι υποχρεωμένη να προσλάβει προπονητή διπλωματούχο (Σχολές ΕΠΟ – ΣΕΦΑΑ) επιπέδου τουλάχιστον UEFA B’.
  • Υπογράφεται μεταξύ ομάδας και προπονητή συμβόλαιο το οποίο κατατίθεται στη οικεία ΔΟΥ.
  • Ο προπονητής θα πρέπει να είναι μέλος επισήμως αναγνωρισμένου Συνδέσμου Προπονητών, ο οποίος ανήκει στην Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου. Ο Σύνδεσμος  αυτός εκδίδει και τη σχετική βεβαίωση για την έναρξη της συνεργασίας του προπονητή με το Σωματείο.
  • Ο διπλωματούχος προπονητής που προσλαμβάνεται από την κάθε ομάδα, παραλαμβάνει από την οικεία ΕΠΣ την Κάρτα Πάγκου, σύμφωνα με την οποία θα μπορεί να δίνει τεχνικές οδηγίες -και μόνον αυτός- κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Κλείνοντας, εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι το κάθε Σωματείο θα ακολουθήσει πιστά τους κανονισμούς που ισχύουν, χωρίς να παρατηρηθούν περιπτώσεις αποφυγής συμμόρφωσης, οι οποίες αφ’ ενός φέρνουν σε δύσκολη θέση τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αλλά και προσβάλλουν τους θεσμούς (ΕΠΟ, ΕΠΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ) οι οποίοι προσπαθούν εδώ και καιρό να ανεβάσουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας, ώστε να καταστεί εφάμιλλο των Ευρωπαϊκών ανεπτυγμένων ποδοσφαιρικά χωρών», αναφέρει το ΔΣ του Συνδέσμου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis