home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Εποχή: Ο καρδιολόγος Κρατσαγκώνης  Χρήστος μαζί με τον Κ. Μάκαρη

Ο κ. Κρατσαγκώνης, με δήλωσή του εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στο Ναύπλιο
ΚΡΑΤΣΑΓΚΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανακοινώθηκε από τον δημοτικό συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη, η υποψηφιότητα του καρδιολόγου Κρατσαγκώνη Χρήστου.

Ο κ. Κρατσαγκώνης, με δήλωσή του εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στο Ναύπλιο:

«Αγαπητοί  Συμπολίτες,

Όπως γνωρίζετε είμαι γέννημα θρέμμα του Ναυπλίου. Τελείωσα με Άριστα την Ιατρική Σχολή. Έκανα την ειδικότητα της παθολογίας στο Γ.Ν. Ναυπλίου και την ειδικότητα της καρδιολογίας στο Ν. ΕΛΠΙΣ – Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Επίσης έχω εργασθεί στο καρδιολογικό και παιδιατρικό τμήμα του Ν. ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Στον ελεύθερο χρόνο μου έρχομαι πάντα στην γενέτειρά μου όπως συμβαίνει σε όλους τους γνήσιους Ναυπλιώτες. Προσφάτως μου έγινε πρόταση να δραστηριοποιηθώ περαιτέρω και να συμμετάσχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η πρόσκληση είναι τιμητική για εμένα γιατί προέρχεται από έναν άνθρωπο που έχει δημιουργήσει πολλά στον ιδιωτικό του βίο αλλά και έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία σε μείζονα κοινωνικά θέματα. Ο ελπιδοφόρος αυτός κοινωνικός παράγοντας είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης.

Όπως μαθαίνω καταρτίζει ένα πολύ δυναμικό και δημιουργικό συνδυασμό καθόδου στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές. Συντάσσομαι μαζί του γιατί έχει δημιουργήσει πολλά στην ζωή του και έχει προσφέρει περισσότερα στην κοινωνία σε ανύποπτο χρόνο. Θα ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί του για να προσφέρουμε στο Ναύπλιο ένα νέο ξεκίνημα.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis