home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέο Κέντρο Υγείας απέκτησε το Άστρος

Παραδόθηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα το αναβαθμισμένο, τόσο ως προς τις υποδομές, όσο και ως προς τον ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό, Κέντρο Υγείας Άστρους

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Νέο Κέντρο Υγείας απέκτησε το Άστρος
Κέντρο Υγείας Άστρους

Παραδόθηκε χθες Τρίτη 1η Αυγούστου από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα το αναβαθμισμένο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τόσο ως προς τις υποδομές, όσο και ως προς τον ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό, Κέντρο Υγείας Άστρους.

Μια τουριστική περιοχή όπως αυτή του Άστρους θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει άμεσα και αποτελεσματικά ιατρικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Σημειώνεται ότι στο εν λόγω Κέντρο Υγείας έχει επιτελεστεί από την Περιφέρεια έργο πάνω από 350.000 ευρώ για την ανασυγκρότησή του σε επίπεδο υποδομών αλλά και για την προμήθεια ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, η διευθύντρια του Κ.Υ. Αστρους Πηγή Περδικάκη κ.α.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis