home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Κωστούρος θα απαντήσει live σε ερωτήσεις δημοτών

Αναμένεται καταιγισμός ερωτήσεων από δημότες 
Δημήτρης Κωστούρος

Παρότι κατά τη διάρκεια της θητείας του απέφευγε να απαντά στις ερωτήσεις ακόμα και των δημοσιογράφων, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, εν όψει και προεκλογικής περιόδου αποφάσισε να έρθει πιο κοντά στους δημότες του και να απαντήσει ζωντανά σε ερωτήσεις που θα του θέσουν.

Αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 19:30 απο την Πλατφόρμα του Facebook Live θα απαντήσει σε Livestreaming στις ερωτήσεις του κόσμου, στο λινκ https://shorturl.at/fpV25

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος του Ναυπλίου μέχρι τώρα συνήθιζε να απαντά σε ζητήματα που θεωρούσε ότι τον θίγουν είτε τηλεφωνικά (όπως μας έχουν μεταφέρει αρκετοί δημότες) ή και μέσω κοινωνικών δικτύων. Τον τελευταίο καιρό όμως τα ερωτήματα είναι πολλά και έτσι ο δήμαρχος αναζητεί μια λύση για να μην μένουν αναπάντητα.

Η κίνηση αυτή του Δημήτρη Κωστούρου διαφημίζεται έντονα τις τελευταίες ώρες και ούτως ή άλλως λόγω της πρωτοτυπίας της πρωτοβουλίας του συγκεκριμένου δημάρχου, προκαλεί το ενδιαφέρον. Το ζήτημα βέβαια είναι αν θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις ή αν θα υπάρξει φίλτρο μιας και οι ενδιαφερόμενοι που αναμένεται να θέλουν  απαντήσεις σε πολλά ζητήματα είναι πάρα πολλοί.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis