home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αύριο η παρουσίαση του Πτωχού από τον Μητσοτάκη

Η εκδήλωση έχει αναβληθεί ήδη δυο φορές λόγω των πυρκαγιών, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της πόλης, που είχε εμπνευστεί και δρομολογήσει ο Παύλος Πτωχός
Δημήτρης Πτωχός

Η επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχού θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 19:00, στη Μεσσήνη, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η εκδήλωση έχει αναβληθεί ήδη δυο φορές λόγω των πυρκαγιών, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της πόλης, που είχε εμπνευστεί και δρομολογήσει ο Παύλος Πτωχός, προκειμένου με συμβολικό τρόπο να δηλωθεί και επισήμως η στήριξη του κόμματος στον γιό του αείμνηστου δημάρχου, Δημήτρη Πτωχό για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, γνωστοποίησε το όνομα του συνδυασμού, το οποίο θα είναι «Πελοπόννησος Μπροστά», ενώ σημειώνει ότι σύντομα θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια σε κάθε περιφερειακή ενότητα.

Το μήνυμα του Δημήτρη Πτωχού

Αναλυτικά το μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου:

«H Πελοπόννησος είναι η γη στην οποία γεννηθήκαμε. Ένας τόπος πλούσιος σε ομορφιά και παραδόσεις, με σπουδαίους ανθρώπους.

Γνωρίζω καλά τις προοπτικές αυτού του τόπου. Εδώ ζω, εδώ εργάζομαι. Σήμερα, είναι ώρα να κτίσουμε πάνω σε όσα θετικά έχουν γίνει και να κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον. Με όραμα, γνώση και εξειδικευμένο πρόγραμμα.

Ονομάσαμε τον συνδυασμό μας “Η Πελοπόννησος Μπροστά”, γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε να καταφέρουμε. Να γράψουμε μαζί τη δική μας, σύγχρονη ιστορία. Μια ιστορία ανάπτυξης, προκοπής και ίσων ευκαιριών, ώστε η Πελοπόννησος να γίνει πρωταγωνίστρια σε όλα τα επίπεδα.

Τις επόμενες ημέρες, ξεκινάμε να παρουσιάζουμε τη σπουδαία ομάδα μας. Οι υποψήφιοί μας είναι άνθρωποι ικανοί και δημιουργικοί. Έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά, με σχέδιο και συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Σ’ αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας. Για την Πελοπόννησο, για κάθε γωνιά αυτού του τόπου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis