home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τι θα κάνει ο Δημήτρης Πτωχός στην Αργολίδα την 1η Αυγούστου

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα με πολλές επαφές κατά τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι και τις βραδινές ώρες
Δημήτρης Πτωχός

Την Αργολίδα θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 1 Αυγούστου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, όπου θα έχει την πρώτη του εκ του σύνεγγυς γνωριμία με τους Αργολιδείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός της ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα στην Π.Ε. Αργολίδας, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε τοπικούς φορείς και στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα με πολλές επαφές κατά τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι και τις βραδινές ώρες.

Το απόγευμα της Τρίτης 1 Αυγούστου αναμένεται να πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή συνέλευση στο ξενοδοχείο Αμαλία, στο Ναύπλιο, όπου ο κος Πτωχός θα μιλήσει και ενδεχομένως να αποκαλύψει και κάποιους από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί το ψηφοδέλτιο της Αργολίδας θα αποτελείται από δυνατά ονόματα και αξιόλογους ανθρώπους που έχουν δώσει διαπιστευτήρια στην τοπική κοινωνία.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis