home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συγκράτησαν με σύρμα γέφυρα που κινδυνεύει να πέσει στην Εθνική Τρίπολης – Καλαμάτας

Τι ενέργειες έχει κάνει ο ΟΣΕ σχετικά με τη σιδηροδρομική γέφυρα στον κόμβο των Παραδεισίων της Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας
Σιδηρόδρομος

Με έγγραφό της προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο κοινοποιείται -μεταξύ άλλων- και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο ΟΣΕ γνωστοποιεί τις μέχρι τώρα ενέργειές του όσον αφορά στην σιδηροδρομική γέφυρα στον κόμβο Παραδεισίων, η οποία διέρχεται πάνω από την εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.

Όπως σημειώνει, ειδικότερα, η ΟΣΕ Α.Ε. “αναφορικά µε κατάσταση γέφυρας του ΟΣΕ στον κόμβο Παραδεισίων άνωθεν της εθνικής οδού Τρίπολης – Καλαμάτας (200µ. περίπου από τον Σ.Σ. Παραδεισίων, χ.θ. 171+700 γραμμής Κ-Μ-Κ, στο τμήμα Τρίπολης – Καλαμάτας που βρίσκεται σε αναστολή κυκλοφορίας), σας ενημερώνουμε ότι λόγω του κατεπείγοντος και μέχρι την οριστική άρση του προβλήματος ο ΟΣΕ προέβη σε προσωρινά μέτρα αποκλεισμού διέλευσης πεζών επί της γέφυρας και συγκράτησης µε σύρμα από τις σιδηροτροχιές, των κιγκλιδωμάτων, για αποφυγή τυχόν πτώσης αυτών επί της Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας.

Λόγω της κρισιμότητας του θέματος για την συντήρηση της γέφυρας, και µε δεδομένη την απαίτηση για εξειδικευμένες τεχνικές εργασίες που απαιτούνται για την άρση του προβλήματος, η υπηρεσία µας έχει έρθει σε επαφή µε τεχνικές εταιρίες -που δραστηριοποιούνται στο εν λόγω τεχνικό αντικείμενο- και αναμένει οικονομικές προσφορές, προκειμένου να προβούμε σε κατεπείγουσα ανάθεση έργου συντήρησης της γέφυρας και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος”.

Στο ίδιο έγγραφο προστίθεται ότι για τα πιο πάνω “έχει ενημερωθεί προφορικά και η ‘Μορέας’ Α.Ε. με την οποία ο ΟΣΕ βρίσκεται σε συνεχή επαφή – επικοινωνία”.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Βιώσιμη Ανάπτυξη

    Προβοκατόρικος τίτλος γεμάτος ανακρίβειες.
    Αυτό το λέτε δημοσιογραφία; Από το ΚΤΕΛ ή από το Μωρέα παίρνετε γραμμή;

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis