home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Προσέλευση ρεκόρ στο Αρχαίο Θέατρο για τη συναυλία του Χαρούλη

Ενθουσιώδες το κοινό τραγουδούσε και χειροκροτούσε από το πρώτο κιόλας τραγούδι, ενώ και ο Γιάννης Χαρούλης ευδιάθετος προέτρεπε το κοινό να το κάνει
Χαρούλης Άργος (4)

Χιλιάδες Αργολιδείς και επισκέπτες γέμισαν το αρχαίο θέατρο Άργους το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουλίου για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη. Η ουρά κατά την είσοδο έφθανε μέχρι το νεκροταφείο, με αποτέλεσμα η μουσική εκδήλωση να αρχίσει με μία ώρα καθυστέρηση λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου.

Εκτός από τους Αργείτες που αγκάλιασαν και με το παραπάνω το event, αρκετός ήταν ο κόσμος που είχε έρθει από Ναύπλιο και από πολλές γύρω περιοχές.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Ενθουσιώδες το κοινό τραγουδούσε και χειροκροτούσε από το πρώτο κιόλας τραγούδι, ενώ και ο Γιάννης Χαρούλης ευδιάθετος προέτρεπε το κοινό να τραγουδήσει μαζί του.

Στο χώρο της συναυλίας και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης ο οποίος μιλώντας στο anagnostis, έκανε λόγο για προσέλευση ρεκόρ στο Αρχαίο Θέατρο Άργους. Πάνω από 3.500 κόσμος έσπευσε για τον Χαρούλη, περισσότεροι και από αυτούς που είχαν έρθει πριν μερικά χρόνια σε συναυλία του Πάριου, που ήταν και το προηγούμενο ρεκόρ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis