home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βάσεις 2023: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα – Πως θα δείτε που περάσατε

Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
αποτελέσματα πανελλήνιες

Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση.

Ήδη τα μηνύματα προς τους υποψήφιους έχουν αρχίσει να φεύγουν προς όλους όσοι είχαν κάνει το σχετικό αίτημα ενώ η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για όσους θέλουν να τα δουν διαδικτυακά.

Πως θα δείτε που περάσατε

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να μάθουν σε ποια σχολή ή τμήμα έχουν εισαχθεί είτε μέσω sms στο κινητό τους, εφ’ όσον είχαν προβεί τις απαραίτητες ενέργειες εγγραφής στη σχετική πλατφόρμα, είτε ηλεκτρονικά στη διευθυνση: https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Το μήνυμα του Κυρ. Πιερρακάκη προς τους υποψηφίους

Σε tweet του αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων, ο κ. Πιερρακάκης ανέφερε πως τα σημερινά αποτελέσματα να αποτελέσουν την αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής, που θα οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

«Τα αποτελέσματα μπορεί να δικαιώσουν τις προσπάθειές σας ή να μη φανούν αντάξια των προσδοκιών σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν κρίνονται όλα σήμερα. Αυτό δεν είναι παρά μόνο ένα από τα πολλά επεισόδια της ζωής που έχετε μπροστά σας», ανέφερε ο κ. Πιερρακάκης.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis