home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεσσήνη: Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική ληστεία στα ΕΛΤΑ με λεία 135.000 ευρώ

Μπλόκα από την αστυνομία σε όλη την Πελοπόννησο για τον εντοπισμό των ληστών που μπήκαν με βαρύ οπλισμό στο ταχυδρομικό κατάστημα της Μεσσήνης τις πρωινές ώρες της Πέμπτης
Τσεκούρι στο ωράριο των ΕΛΤΑ στο Άργους

Κινηματογραφική ληστεία στην πόλη της Μεσσήνης όπου λίγο μετά τις 7 το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου στο μάτι τριών δραστών, οι οποίοι έφεραν βαρύ οπλισμό, μπήκε το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στο κέντρο της πόλης.

Οι ληστές έδρασαν άμεσα σπάζοντας πιθανόν με βαριοπούλα την εξωτερική τζαμαρία του χώρου για να εισέλθουν εντός. Αφού απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό διέφυγαν και ήδη έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το best-tv.gr, το πόσο που φέρεται να έχουν αρπάξει, μιας και σήμερα ήταν ημέρα πληρωμών συντάξεων και επιδομάτων, ανέρχεται σε 135.000 ευρώ περίπου. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο τύπου SUV προς την έξοδο της πόλης. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ήδη και εξετάζεται το οπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Η στιγμή της ληστείας έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο, ωστόσο τα πρόσωπα των δραστών δεν φαίνονται, καθώς φορούσαν κουκούλες και full face.

Βίντεο: best-tv.gr

Πώς έγινε η ληστεία

Περίπου στις 7 και 15 το πρωί και όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, τρεις δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Μεσσήνη. Στο κατάστημα εκείνη τη ώρα βρίσκονταν πέντε υπάλληλοι.

Ο ένας δράστης δεν εισήλθε στο κατάστημα, αλλά ανέμενε στην πόρτα κρατώντας μακρύκανο όπλο. Οι δυο συνεργοί του με την απειλή όπλων, πιθανών πιστολιών, ανάγκασαν έναν από τους υπαλλήλους να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο κατορθώνοντας να αφαιρέσουν το ποσό των 135.000 ευρώ.

Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε ασκήθηκε σωματική βία, ενώ οι δράστες διέφυγαν με SUV όχημα και αναζητούνται.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis