home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Πυριτιδαποθήκη» η Αρβανιτιά του Ναυπλίου

Οι πευκοβελόνες έχουν φθάσει μέχρι την πλατεία της Αρβανιτιάς και εγκυμονούν κινδύνους

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο «Πυριτιδαποθήκη» η Αρβανιτιά του Ναυπλίου
Αρβανιτιά καθαριότητα πευκοβελόνες Ναύπλιο

Προβλήματα στο θέμα της καθαριότητας στην πλαζ της Αρβανιτιάς, στο Ναύπλιο, καταγγέλλουν διερχόμενοι, καθώς, εκτός από σκουπίδια, υπάρχουν διάσπαρτες πευκοβελόνες σε διάφορα σημεία που από μόνες τους μπορούν να αποτελέσουν «πυριτιδαποθήκη», καθώς ως γνωστόν το πεύκο αναφλέγεται με χαρακτηριστική ευκολία.

Σύμφωνα με όσα μας αναφέρθηκαν, πάνω στην πλατεία Αρβανιτιάς όπου υπάρχουν πεύκα και κατεβαίνοντας τα σκαλιά δεξιά και αριστερά, όπου επίσης υπάρχουν πεύκα, ο τόπος είναι γεμάτος πευκοβελόνες.

Σε περίπτωση που προκληθεί κάποια φωτιά στο σημείο, από πιθανή αμέλεια ή απροσεξία, η κατάσταση θα μπορούσε πολύ γρήγορα να εκτραχυνθεί πριν καλά καλά προλάβει να έρθει η Πυροσβεστική η οποία έχει φύγει από εκεί που ήταν και έχει μεταφερθεί στο στρατόπεδο.

Επίσης, λόγω των πεσμένων πευκοβελονών, το έδαφος έχει γίνει γλιστερό σε αρκετά σημεία και θέλει προσοχή για να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα στους εκατοντάδες λουόμενους που περνούν από εκεί καθημερινά.

Οι φωτογραφίες είναι χθεσινές και αποτυπώνουν, εν μέρει, την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες πάνω και γύρω από την πολυσύχναστη παραλία του Ναυπλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis