home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βίντεο ντοκουμέντο: Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες στην Ανάβαση Ζυγοβιστίου – Δημητσάνας

Κατά τη διάρκεια του ράλι ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε θεατές που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα τον αγώνα
Ατύχημα Δημητσάνα

Από ένα σοβαρό ατύχημα φαίνεται πως σημαδεύτηκε η Ανάβαση Ζυγοβιστίου – Δημητσάνας, η οποία διεξάγεται σήμερα 23 Ιουλίου στην περιοχή της Γορτυνίας.

Κατά τη διάρκεια του ράλι με επίκεντρο τη Δημητσάνα, ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε θεατές που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα τον αγώνα.

Οι αρχικές πληροφορίες έκκαναν λόγο για τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό παιδί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι τραυματίες είναι περισσότεροι (πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά). Από αυτούς οι τέσσερις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ στον πέμπτο του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο τοπικό κέντρο υγείας και δεν χρειάσθηκε η διακομιδή του στο Παναρκαδικό.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το όχημα δεν έστριψε αριστερά σε στροφή και κατευθύνθηκε δεξιά που υπήρχε κόσμος. Σύμφωνα με πληροφορίες το σοβαρό ατύχημα οφείλεται σε μηχανική βλάβη του οχήματος.

Ο αγώνας διακόπηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η 22η Ανάβαση Δημητσάνας η οποία είχε 69 συμμετοχές, τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Γορτυνίας και διεξάγεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, αποτελώντας τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον ίδιο αγώνα έγινε και δεύτερο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φωτογράφος.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ήθελα να ήξερα πώς νιώθουν ασφαλείς οι θεατές των ράλι να παρακολουθούν τέτοιους αγώνες ενώ δεν υπάρχουν οι απαραίτητες προστατευτικές μπάρες δεξιά και αριστερά του δρόμου. 🤔
    Για εμένα τουλάχιστον παίζουν τη ζωή τους κορόνα – γράμματα για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis