home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΕλλάδα

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2023: Πότε τα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Σύντομα η ανακοίνωση από την ΕΕΤΑΑ – Τι ισχύει με τις ενστάσεις

Αντίστροφη μέτρηση για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, καθώς η ΕΕΤΑΑ αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου.

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή επεξεργασία των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων, αποφασίστηκε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ, η παράταση της ανακοίνωσης των προσωρινών αποτελεσμάτων και της υποβολής των ενστάσεων του προγράμματος, ως ακολούθως:

  • Ανακοίνωση Προσωρινών Αποτελεσμάτων: 24/7/2023
  • Ηλεκτρονική Υποβολή Ενστάσεων: 25 – 27/7/2023

Την Δευτέρα 24/7 αναμένεται η ΕΕΤΑΑ να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, στο Πρόγραμμα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών (παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ) για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024.

Όλοι οι αιτούντες/σες, δύνανται να υποβάλλουν ένσταση, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή τους.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του πρόγραμματος αποτελείται από εξ ολοκλήρου δημόσια δαπάνη και ανέρχεται σε 341.200.000€ (ενισχυμένος κατά 10.000.000 ευρώ σε σχέση με την περίοδο 2022- 2023).

Η Δράση, είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ στο πλαίσιο του Εταιρικού Συμφώνου για την Περιφερειακή Ανάπτυξη (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 και από εθνικούς πόρους (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων -ΠΔΕ και Τακτικός Π/Υ Υπουργείου Εργασίας & ΚΥ).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button