home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στη Μεσσηνία

Συνολικά 6 συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα μια εξιχνίαση κλοπής

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στη Μεσσηνία
21.7.2023 09.00 peloponnisou enimerwtiko[5730]

Συνολικά 6 συλλήψεις έγιναν στη Μεσσηνία, χθες Πέμπτη 20 Ιουλίου για ναρκωτικά και όπλα και μια εξιχνίαση κλοπής.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, πιστόλι, 2 γεμιστήρες και 11 φυσίγγια.

Ακόμα, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 2 ημεδαποί, ηλικίας 20 και 23, ετών, αντίστοιχα, γιατί επέβαιναν σε όχημα και κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων. Τέλος, όπως προέκυψε, ο 23χρονος στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη επίσης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 83χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης και από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Επιπλέον, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 67χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Τέλος, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία περίπτωση κλοπής σε αγρόκτημα, που έγινε την 17.7.2023 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis