home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Κωνσταντίνος Γκουριώτης και Αναστασία Σιαχάμη προήχθησαν στους νέους πίνακες διαιτησίας

Στη Superleague 2 ο 25χρονος διαιτητής από το Ναύπλιο – Στη Γ’ Εθνική η Ναυπλιώτισσα διαιτητής πρώτης κατηγορίας γυναικών
Διαιτητής

Ανακοινώθηκαν σήμερα από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) οι πίνακες των διαιτητών για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Ανάμεσα στους διαιτητές που πήραν προαγωγή δύο Αργολιδείς. Ο Κωνσταντίνος Γκουριώτης που θα διαιτητεύει στην Superleague II ως βοηθός και η Αναστασία Σιαχάμη που θα σφυρίζει από τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, την άνοδο στην SUPERLEAGUE II κέρδισε ο Κωνσταντίνος Γκουριώτης ο οποίος θα διευθύνει αγώνες της Β’ Εθνικής ως Βοηθός Διαιτητή. Αν και μην έχοντας κλείσει ακόμα το 25ο έτος της ηλικίας του ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την ενασχόληση του με την διαιτησία το 2013 σε ηλικία των 15 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και από το 2018 σφυρίζει και αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Κωνσταντίνος ζει και εργάζεται στον Πειραιά από το 2019 στην Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης (ΑΝΕΚ) ως βοηθός Αρχιμηχανικού στο Τεχνικό Τμήμα.

Την ίδια στιγμή, η Ναυπλιώτισσα Αναστασία Σιαχάμη, διαιτητής πρώτης κατηγορίας γυναικών, προήχθη από την ΚΕΔ, στους πίνακες διαιτητών της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας.

Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis