home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΠΑΕ από την Πελοπόννησο ελέγχεται για στημένους αγώνες

Συνολικά 18 ΠΑΕ Superleague 1 και Superleague 2 ερευνούν οι Εισαγγελικές Αρχές για στημένους αγώνες
Ποδόσφαιρο

Η ιστοσελίδα «dikisports» με νεότερο ρεπορτάζ σχετικά με το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού το οποίο έφεραν στο φως η Interpol και η Eurojust, τονίζει πως 18 Ελληνικές ΠΑΕ θα ελεγχθούν για συμμετοχή στο κύκλωμα των στημένων αγώνων. Μεταξύ αυτών και μία από την Πελοπόννησο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι κατά την τριετή έρευνα που διεξήγαγαν οι αρχές ανακαλύφθηκε πως εμπλέκονται ακόμη τρεις ομάδες στο κύκλωμα των στημένων αγώνων.

Αυτό σημαίνει πως οι δύο τους, μαζί με την βοήθεια της Sportradar, κατέληξαν πως οι ελληνικές αρχές πρέπει να ελέγξουν τους αξιωματούχους 5 ΠΑΕ της Superleague 1 και 13 ΠΑΕ της Superleague 2.

Στα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους η αθλητική υπερεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου, του αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών, Κώστα Σπυρόπουλου και του προέδρου Εφετών, Χαράλαμπου Κωτουλόπουλου έχουν εντοπιστεί αλλοιώσεις αποτελεσμάτων ελληνικών αγώνων.

Εκεί υπάρχουν τα ονόματα πέντε προέδρων της Superleague 1 και αποτυπώνονται οι ευθύνες ποδοσφαιρικών παραγόντων της Superleague 2 σε βάθος δυόμιση ετών.

Οι 13 ΠΑΕ της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας που εμπλέκονται στο σκάνδαλο προέρχονται:

  • Δύο από την Βόρεια Ελλάδα
  • Δύο από την Θεσσαλία
  • Πέντε από την Αττική
  • Μία από την Πελοπόννησο
  • Τρεις από τα νησιά

Τέσσερις εξ’ αυτών δεν αγωνίζονται πλέον στην SL2.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis