home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αποκαρδιωτικές εικόνες: Συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά στο Λουτράκι

Εικόνες καταστροφής στην περιοχή του Λουτρακίου – Η φωτιά έχει οριοθετηθεί αλλά οι πυροσβέστες παραμένουν σε επιφυλακή για τις αναζωπυρώσεις
Φωτιά στο Λουτράκι

Οι αναζωπυρώσεις κρατούν σε επιφυλακή την πυροσβεστική στο Λουτράκι, με τη πυρκαγιά να έχει τεθεί υπό έλεγχο μετά από τρεις μέρες. Δύσκολη ήταν η νύχτα που πέρασε για τους κατοίκους του Πανοράματος Λουτρακίου, οι οποίοι είδαν την φωτιά να μπαίνει στον οικισμό και στις αυλές των σπιτιών τους και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Το μέτωπο της φωτιάς κινείτο ανατολικά του Αγίου Χαραλάμπους με κατεύθυνση προς τους Αγίους Θεοδώρους. Νωρίς το πρωί η προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων επικεντρώθηκε στο να μην κινδυνέψει μια μονάδα παραγωγής βιοντίζελ στην περιοχή Αγίου Δημητρίου απέναντι από τα διυλιστήρια της Motor Oil.

Η επόμενη μέρα

Οι καταγραφές των ζημιών έχουν ξεκινήσει ήδη στην περιοχή ενώ παράλληλα πραγματοποιείται προσπάθεια αποκατάστασης του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τους επόμενους έξι μήνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στον δήμο Λουτρακίου περίπου 30 – 32 σπίτια έχουν καταστραφεί την πρώτη ημέρα της φωτιάς, ενώ άλλα δύο σπίτια έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές στην περιοχή του Αγίου Χαράλαμπου.

Εικόνες καταστροφής

Μπορεί η φωτιά στο Λουτράκι να έχει οριοθετηθεί, ωστόσο η εικόνα από την περιοχή είναι αποκαρδιωτική.

Τις εικόνες της καταστροφής στο Λουτράκι καταγράφει βίντεο από το κανάλι του Hlooper one.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές από την πρώτη ημέρα επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην περιοχή της Καλλιθέας Λουτρακίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis