home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Η Andreea Frunza στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ναύπλιο: Η Andreea Frunza στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη
andreea frunza

Η Andreea Frunza θα είναι υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» του Κώστα Μάκαρη. Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Είμαι Ρουμανικής καταγωγής, εδώ και πολλά χρόνια κατοικώ και εργάζομαι στο όμορφο Ναύπλιο. Μια πόλη που μας έχει γοητεύσει με την ομορφιά της, την ιστορία της, αλλά και τους γεμάτους καλοσύνη ανθρώπους της.

Στις σύγχρονες όμως εποχές που ζούμε και στις δυνατότητες που υπάρχουν θα έπρεπε να είχαμε γίνει ΜΟΝΑΚΟ. Δεν δικαιολογείται να υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα και να μην δίνονται λύσεις.

Μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις εκλογές που έρχονται. Στην αρχή ήμουν διστακτική αλλά η μεγάλη μου αγάπη για το Ναύπλιο, ξεπέρασε όποιες  ανησυχίες ή προβληματισμούς είχα, αφού πρώτα όμως ο συγκεκριμένος υποψήφιος  μου ανέλυσε το πρόγραμμά του  και την φιλοδοξία του να αλλάξει σελίδα το Ναύπλιο και να περάσει σε τροχιά ανάπτυξης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, δεν ήταν άλλος από τον κ. Κων/νο Μάκαρη τον οποίο και εμπιστεύομαι απόλυτα ότι μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης.

 Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με τον συνδυασμό του στις εκλογές που έρχονται».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis