home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Η Συμφωνία Δημιουργίας παρουσίασε το πρόγραμμα

10 θεματικές ενότητες – άξονες και 76 παρεμβάσεις από τον Παπαϊωάννου
Συμφωνία Δημιουργίας παρουσίαση προγράμματος (2)

Με κεντρικό σύνθημα «Περήφανοι, Ξανά», η δημοτική παράταξη του δήμου Άργους Μυκηνών «Συμφωνία Δημιουργίας» παρουσίασε το πρόγραμμά της, εν όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Φίλοι Κι μέλη του δημοτικού συνδυασμού άκουσαν την ανάπτυξη των δέκα θεματικών ενοτήτων – αξόνων και 76 παρεμβάσεις, που στόχο έχει – όπως ανακοινώθηκε – «να βάλει ξανά τον δήμο στον δρόμο της προκοπής και της ανάπτυξης, δίνοντας στους πολίτες λόγους να νιώσουν και πάλι περηφάνια για τον τόπο τους».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους Μυκηνών Παναγιώτης Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε αναλυτικά  στο πρόγραμμα της παράταξης, επισημαίνοντας ότι «Το πρόγραμμα, που περιέχει 76 στοχευμένες παρεμβάσεις, με αποκλειστικό επίκεντρο τον πολίτη, φιλοδοξεί να διορθώσει προβλήματα και αδικίες, να δώσει λύσεις σε πιεστικές καταστάσεις, αλλά και διέξοδο και προοπτική για τους δημότες μας.

Είναι προοδευτικό και στραμμένο στη νέα γενιά, γιατί, στο τέλος-τέλος φίλοι μου, εκεί θα δώσουμε απολογία: στα παιδιά μας και στο μέλλον.»

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος, ο κ. Παπαϊωάννου κάλεσε κοντά του όλους τους μέχρι τώρα υποψηφίους του συνδυασμού του, αναφέροντας ότι κάθε ομάδα, δεν κρίνεται μόνο από τον επικεφαλής της, αλλά κυρίως από τα στελέχη της που θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα της.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis