home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βγήκε από τα …ρούχα του ο Νίκας: Θα μιλήσει για το «κόμμα που λειτουργεί μέσα στο κόμμα της Ν.Δ.» στην Πελοπόννησο

Θυμωμένος ο Περιφερειάρχης προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου – «Όποιος νομίζει ότι εγώ θα καμφθώ κάνει πολύ μεγάλο λάθος» δήλωσε
Παναγιώτης Νίκας

Η αναμενόμενη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την στήριξη της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού ως επικεφαλής στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές έβγαλε από τα …ρούχα του τον νυν Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα που μια μία λιτή δήλωσή του προαναγγέλλει Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα από την Τρίπολη.

Ο κος Νίκας λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων από το κόμμα του και ενώ είχε προηγηθεί και τηλεφωνική συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε μεταξύ άλλων:

«Θα μιλήσω για όλα τα θέματα και για ο,τιδήποτε ρωτηθώ. Θα μάθετε ότι ένα χρόνο τώρα είχα ζητήσει από τον Πρόεδρο να επιλέξει άλλον επικεφαλής και γιατί το έκανα αυτό και γιατί επανήλθα. Και για το κόμμα που λειτουργεί μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο και θα παρουσιάσω στοιχεία».

Ο κος Νίκας επισήμανε επίσης ότι «Όποιος νομίζει ότι εγώ θα καμφθώ κάνει πολύ μεγάλο λάθος».

Η αιχμηρή πρώτη αντίδραση του Παναγιώτη Νίκα συνοδεύτηκε ακόμα από φράσεις όπως “ντουντούκες”, «στηρίξεις – πατερίτσες”:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis