home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιονίδα: Μείον 6 αστυνομικοί μέσα στο ζενίθ της τουριστικής κίνησης

Γιώργος Γαβρήλος: Η υποστελέχωση του ΑΤ Ερμιονίδας δημιουργεί πολλά προβλήματα στη λειτουργία του – Αναφορά σε Μηταράκη

Την ώρα που η Ερμιονίδα βιώνει το ζενίθ της τουριστικής κίνησης, 6 Αστυνομικοί που ανήκουν στην δύναμη του ΑΤ Ερμιονίδας έχουν αποσπαστεί είτε εκτός Νομού, είτε σε άλλες Υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών αλλά και η υπηρεσιακή ζωή των υπολοίπων υπηρετούντων.

Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Γιώργος Γαβρήλος σχετικά με την υποστελέχωση σε προσωπικό που καταγράφεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Η Αναφορά βασίζεται στα πρόσφατα αιτήματα του Δημάρχου Ερμιονίδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, φορείς οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει στον αρμόδιο Υπουργό πως οι τρίμηνες έκτακτες μεταθέσεις δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, ενώ η απροθυμία της συγκεκριμένης Κυβέρνησης για κάλυψη, μέσω των τακτικών μεταθέσεων, των πραγματικών αναγκών του Α.Τ Ερμιονίδας είναι πια εξόφθαλμη.

Ο κ. Μηταράκης, τόνισε τέλος ο Γιώργος Γαβρήλος, από το βήμα της Βουλής πριν λίγες μέρες στις προγραμματικές δηλώσεις επισήμανε πως «βασική μας προτεραιότητα θα είναι η αντιμετώπιση και πρόληψη της μικρής εγκληματικότητας», δεν μας εξήγησε όμως πως αυτό θα συμβεί όταν αστυνομικά τμήματα κρίσιμων περιοχών αποψιλώνονται κατ΄ εξακολούθηση, η αστυνομική τους κάλυψη υποβαθμίζεται και το Υπουργείο συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα απέναντι στα αγωνιώδη αιτήματα των τοπικών φορέων και Συλλόγων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis