home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Κίος: Διήμερο με παραμύθια και σεμινάριο για τα μυστικά του καλού αφηγητή

Κιανά 2023: O Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου υποδέχεται στην αυλή του κτηρίου του μία μοναδική αφηγήτρια
Σάσα Βούλγαρη Κιανά

To Σάββατο 5 Αυγούστου ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου υποδέχεται στην αυλή του κτηρίου του μία μοναδική αφηγήτρια στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Κιανά 2023», των οποίων το πλήρες πρόγραμμα θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Οι μικροί (και οι μεγάλοι) φίλοι θα απολαύσουν παραμυθένιες ιστορίες της Μικράς Ασίας και όχι μόνο που θα αφηγηθεί η Σάσα Βούλγαρη.

ΚΙΑΝΑ ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ (2)

Την Κυριακή 6 Αυγούστου στο Λαογραφικό Μουσείο Νέας Κίου, με ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο η αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τα μυστικά και τις τεχνικές της Αφήγησης. Διάρκεια σεμιναρίου 5 ώρες / 09:30 -14:30.

Πληροφορίες– Δηλώσεις Συμμετοχής για το Σεμινάριο: Τ. 694 581 9889.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, γονείς και σε όποιον αγαπά τα παραμύθια…

ΚΙΑΝΑ ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Λίγα λόγια για τη Σάσα Βούλγαρη

Η Σάσα Βούλγαρη συνετέλεσε ουσιαστικά στην διαμόρφωση της νεότερης θεώρησης για την Τέχνη της Προφορικής Αφήγησης στην Ελλάδα και το ποιοτικό έργο της ασκεί σημαντική επιρροή στις νέες γενιές αφηγητών.

Συνεργάζεται με Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτικά και Πολιτιστικά Κέντρα, με μεγάλα Μουσεία και Ιδρύματα και με σχολεία.

Έχει σχεδιάσει πρωτοποριακά προγράμματα αφήγησης, μεταξύ άλλων, για την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Διεθνές Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, την Πινακοθήκη Λεβέντη στην Κύπρο, το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, και πολλά άλλα.

Από το 2013 συνεργάζεται σταθερά με το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Β. & Μ. Θεοχαράκη. Ενώ από το 2010 έχει εκτεταμένη πολύπλευρη και σταθερή συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το οποίο φιλοξενεί και το κυρίως εκπαιδευτικό της έργο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis