home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Αργολίδα αποχαιρετά τον πρόεδρο του Συλλόγου Τυφλών Παναγιώτη Οικονόμου

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα
κορδελα θανατου

Έφυγε από τη ζωή χθες, Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τυφλών Νομού Αργολίδας «Η Ίριδα» και επί σειρά ετών πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου Παναγιώτης Οικονόμου.

ΠΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του φίλου Παναγιώτη Οικονόμου, ενός ανθρώπου που με τη ζωή και το έργο του κατέλιπε ένα πολύτιμο παράδειγμα προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Με τις γνώσεις, την ευαισθησία και την αποφασιστικότητά του ο Παναγιώτης Οικονόμου παρήγαγε σημαντικότατο έργο τόσο στο πλαίσιο του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας, του οποίου διετέλεσε επί μακρόν Πρόεδρος, όσο και ευρύτερα στο αναπηρικό κίνημα του τόπου μας.

Στην προσωπική σχέση που είχα με τον Παναγιώτη εκτίμησα το ήθος και τον χαρακτήρα του, την οξύνοιά του στον εντοπισμό και την ιεράρχηση των ζητημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας με αναπηρία και την προσήλωσή του στην διεκδίκηση και την παραγωγή χειροπιαστών αποτελεσμάτων.

Η απώλεια του δημιουργεί ένα σημαντικό κενό στο αναπηρικό κίνημα και την κοινωνία των πολιτών της Αργολίδας και ταυτόχρονα την ευθύνη όλοι μας να συμβάλλουμε, από τη θέση του και με τις δυνάμεις του ο καθένας, για τη συνέχιση του σπουδαίου έργου του.

Στα παιδιά και τα εγγόνια του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος τον αποχαιρετά με το εξής μήνυμα:

«Η απώλεια του Παναγιώτη Οικονόμου ενός αξιοθαύμαστου ανθρώπου που έκανε πράξη στην καθημερινότητα τον αγώνα για ίσες ευκαιρίες για τα Άτομα με Αναπηρία, μας συγκινεί όλους. Είχα την τιμή να είμαι προσωπικός φίλος με τον Παναγιώτη.

Μοιραζόμασταν συχνά τις αγωνίες του για τις διεκδικήσεις του Αναπηρικού Κινήματος. Πάντα ενημερωμένος, ευγενής και ακούραστος, έψαχνε να βρει λύσεις και να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Όσοι τον γνώρισαν ξέρουν πως δεν ήταν μόνο η καρδιά και η ψυχή του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας, ήταν πάνω από όλα ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια, μαχητικότητα, υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και δικαιοσύνης.

Ο Παναγιώτης Οικονόμου έδινε μαθήματα ζωής μέχρι τελευταία στιγμή και από αυτά μπορούμε όλοι να εμπνεόμαστε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αναφέρει επίσης:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον καλό φίλο Γεράσιμο Οικονόμου (Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κ.Ε.Π Δήμου Άργους Μυκηνών) για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα!

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και καλή δύναμη στις δύσκολες ώρες που περνάνε».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου Δ. Ορφανός σημειώνει:

«Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για την απώλεια του προέδρου Τυφλών Αργολίδας Παναγιώτη Οικονόμου. Ένας άνθρωπος που είχε προσφέρει στο σύλλογο του αθόρυβα αλλά και πολύ δυναμικά, με την παρουσία του και την έμπρακτη στήριξη του.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis