home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι «παίζουν» για υποψήφιοι Περιφερειάρχες στην Πελοπόννησο

Ποια υποψηφιότητα είναι αυτή που φαίνεται πως δεν «περπατάει» για την ώρα όσο αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ποιες οι εναλλακτικές
Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ δήλωση (5)

Το θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και οι υποψηφιότητες είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και τον Νίκο Ανδρουλάκη. Αν και τα χρίσματα που θα δοθούν θα είναι περιορισμένα και θα αφορούν κυρίως τις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους, οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ένα γερό crash test διατήρησης της δυναμικής του κόμματος μετά τις εθνικές εκλογές.

Στη Χ. Τρικούπη, δεν είναι λίγοι όσοι εκτιμούν ότι το ΠΑΣΟΚ «πρέπει να στηρίξει το παιδί του», ήτοι την αυτοδιοίκηση και δη τους αιρετούς άρχοντες στις περιφέρειες, που εκείνο θεσμοθέτησε ως κυβέρνηση. Ως εκ τούτου, επιχειρηματολογούν ότι μια τέτοια στρατηγική θα πρέπει να υπηρετηθεί από τα καλύτερα και όσο το δυνατό πιο προβεβλημένα στελέχη του κόμματος.

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου φαίνεται ότι δεν «περπατάει» η υποψηφιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρου. Έτσι στη Χ. Τρικούπη πιθανότατα θα καταλήξουν σε μία εκ των Κατερίνας Ταγαρά (εξελέγη βουλευτής Κορίνθου στις εκλογές του Μαΐου, ωστόσο στις κάλπες του Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ δεν έβγαλε την συγκεκριμένη έδρα), και του Παναγιώτη Αδαμόπουλου που «έπαθε» το ίδιο στην Μεσσηνία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis