home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Διακοπή ρεύματος εν μέσω καύσωνα ανησύχησε το Ναύπλιο

Η διακοπή ηλεκτροδότησης σε μεγάλο τμήμα της πόλης προκλήθηκε μετά από έκρηξη σε κολώνα υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ
Διακοπή ρεύματος

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες στο Ναύπλιο και ενώ το κύμα καύσωνα που αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, έχει ήδη αρχίσει να κάνει σταδιακά την εμφάνισή του.

Μεγάλο τμήμα της πόλης έμεινε χωρίς ηλεκτροδότηση λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα και ενώ αρχικά υπήρξαν κάποια προειδοποιητικά σημάδια με μικρές διακοπές ολίγων δευτερολέπτων.

Η διακοπή φαίνεται πως οφείλεται σε εκρήξεις που σημειώθηκαν σε κολώνα με μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ στη συμβολή των οδών Άργους και Χαριλάου Τρικούπη.

Από τις σπίθες προκλήθηκε φωτιά σε ξερόχορτα κάτω από την κολώνα, η οποία σβήστηκε άμεσα.

Από τη διακοπή ρεύματος προκλήθηκε ανησυχία σε καταστηματάρχες και νοικοκυριά για τα ευπαθή προϊόντα στα ψυγεία, ενώ την ίδια στιγμή ηλικιωμένοι και παιδιά προσπαθούσαν απεγνωσμένα να βρουν τρόπο να δροσιστούν, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Κατά τις 18:15 η ηλεκτροδότηση επανήλθε, με την ελπίδα να μην δημιουργηθούν εκ νέου προβλήματα τις επόμενες ημέρες, όπου ο υδράργυρος προβλέπεται να χτυπήσει «κόκκινο» με θερμοκρασίες που μπορεί να φθάσουν και τους 43 βαθμούς κελσίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis