home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κρανίδι: Ένα γλυκό «πάντρεμα» γεύσεων, ιστοριών και πολιτισμού

Ολοκληρώθηκε το Peloponnese Food Stories Festival στους Μύλους Κρανιδίου που μετατράπηκε γρήγορα σε μια μεγάλη γιορτή της τοπικής γαστρονομίας
Μύλοι Κρανιδίου food stories 2023 (1)

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου με φόντο το Κρανίδι σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, τους γραφικούς Μύλους, πραγματοποιήθηκε το Peloponnese Food Stories Festival, ένα γλυκό «πάντρεμα» γεύσεων, ιστοριών και πολιτισμού που μετατράπηκε γρήγορα σε μια μεγάλη γιορτή της τοπικής γαστρονομίας.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ερμιονίδας Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου η οποία αποκαλύπτει πως αυτή ήταν η δυσκολότερη εκδήλωση από όσες έχει αναλάβει μέχρι σήμερα στα πλαίσια του Δήμου.

Τα οφέλη και η θετική απήχηση που είχε στον κόσμο η χθεσινή γιορτή στο Κρανίδι κρίνονται ως σημαντικά.

Μύλοι Κρανιδίου food stories 2023 (10)
Μύλοι Κρανιδίου food stories 2023 (2)

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, η Aντιδήμαρχος Τουρισμού Ερμιονίδας:

«Η συνεργασία με την Άννα Καλογεροπούλου, την Κατερίνα Γιατράκου και την Κανέλλα Καράμπελα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πλέον μια συνταγή δοκιμασμένη και επιτυχημένη.

Με κοινό παρανομαστή την συνέπεια γι’ αυτό που έχουμε αναλάβει, το μεράκι μας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, την εργατικότητα, τον ρομαντισμό που λείπει γενικότερα από την αυτοδιοίκηση και το πείσμα μας καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το Φεστιβάλ στο Κρανίδι.

Ήταν μια δυνατή βραδιά αφιερωμένη στο Κρανίδι, την Ερμιονίδα, την Αργολίδα, την Πελοπόννησο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis