home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

7η υποψηφιότητα από το Παναρίτη η Βασιλική Μπούνου μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να είναι υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή»
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΟΥΝΟΥ

Έβδομη υποψηφιότητα από το Παναρίτη του Δήμου Ναυπλιέων η Βασιλική Μπούνου μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη. Η ίδια μας συστήνεται και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να είναι υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή»:

«Είμαι γέννημα θρέμμα από το Παναρίτη. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων τέκνων. Είμαι νοσηλεύτρια στον Εργασιακό μου βίο.

Ανήκω στην νέα γενιά και ως εκ τούτου έχω ιδιαίτερες ανησυχίες για το που πάει ο τόπος μου, και στο τέλος τι μέλλει γενέσθαι, ακόμη περισσότερο αφού μεγαλώνω δυο νέα παιδιά σε αυτό το ομιχλώδες τοπίο.

Παρατηρώ με ιδιαίτερη προσοχή τα τελευταία χρόνια την εξέλιξη και την υποτιθέμενη ανάπτυξη, που είχε εξαγγείλει η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Δυστυχώς τίποτε άξιο λόγου δεν έχει συμβεί και συμφωνώ με προηγούμενους υποψηφίους που παρουσίαζαν την κατάσταση στην κοινότητά μας, σαν κρανίου τόπος με μηδενική ποιότητα ζωής.

Όμως φαίνεται τελικά ότι υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ, γιατί υπάρχει μια παρουσία υποψήφιου Δημάρχου, τον οποίο γνωρίζοντάς τον πιστεύω ότι εγγυάται, μια νέα αλλαγή σελίδας στα δημοτικά πράγματα του Δήμου μας.

Μου απηύθυνε λοιπόν πρόταση – πρόκληση ο κ. Κων/νος Μάκαρης να στρατευθώ μαζί του και να συμμετέχω στον συνδυασμό του.

Απάντησα καταφατικά και θα είμαι υποψήφια μαζί του στο ΠΑΝΑΡΙΤΗ με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis