home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Κάλεσμα προς τους συγγραφείς της Ερμιονίδας

Η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου καλούν όλους τους συγγραφείς σε συνάντηση στο Κρανίδι

Η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου καλούν όλους τους συγγραφείς του Δήμου Ερμιονίδας σε συνάντηση/συζήτηση, την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 10:30 π.μ. στο χώρο της βιβλιοθήκης.

Η Ε.Σ.Λ.Α. από τη δημιουργία της μέχρι σήμερα, έχει συνεργαστεί με τις βιβλιοθήκες και τους συγγραφείς του Δήμου Ερμιονίδας, πολλές φορές και με εξαιρετικά αποτελέσματα. Θέλοντας να συνεχίσουμε αυτή τη στενή και επιτυχημένη σύμπραξη, οργανώνουμε μια ανοικτή συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους του Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α. και τους λογοτέχνες από το Δήμο Ερμιονίδας, στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κρανιδίου. Σκοπός μας είναι να γίνει μια γόνιμη συζήτηση για τις δράσεις της ένωσης συγγραφέων και λογοτεχνών.Nα ακουστούν νέες ιδέες ή πρωτοβουλίες που μπορούμε να αναλάβουμε στο άμεσο μέλλον και να ισχυροποιηθεί η συνεργασία ανάμεσα στους συγγραφείς όλου του νομού Αργολίδας, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει.

Στη συνάντηση μπορούν να λάβουν μέρος και λογοτέχνες που δεν είναι μέλη της Ε.Σ.Λ.Α.

Διαβάστε ακόμα
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button