home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Σαλπάροντας για Αιγαιοπελαγίτικα λιμάνια

Ραντεβού το Σεπτέμβρη για νέα χορευτικά ταξίδια. 
Χορόσημο Άργος εκδήλωση (6)

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο «Χορόσημο» ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά ταξιδεύοντας τους χορευτές και το κοινό έως το Αιγαίο. Το ταξίδι της ετήσιας μουσικοχορευτικής εκδήλωσης είχε ως αφετηρία το χώρο των Στρατώνων του Καποδίστρια στο Άργος αλλά έφτασε έως τη Λερό, την Κάρπαθο, τη Σαμοθράκη και τα λιμάνια των όμορφων νησιών μας. Οι ήχοι της θάλασσας και των παραδοσιακών μας χορών σε συνδυασμό με το κέφι των χορευτών και την εικόνα του καλοκαιριού γέμισαν το βράδυ της Πέμπτης με Ελλάδα και νησιώτικο γλέντι.

Το Χορόσημο ευχαριστεί πολύ τους χορευτές για το μεράκι, την αγάπη και τη ψυχή που βάζουν στον παραδοσιακό χορό και σε όλα τα μαθήματά με αποκορύφωμα το δικό τους γλέντι στο τέλος της χρονιάς, την παράστασή μας.

Ευχαριστεί πολύ τους μουσικούς που πλαισίωσαν την άφιξη στους νησιωτικούς προορισμούς και τους τεχνικούς της παράστασης.

Ευχαριστεί πολύ την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ΚΕΔΑΜ και τους χορηγούς που αποτέλεσαν για ακόμη μία χρονιά σημαντικούς αρωγούς στην προσπάθειά του.

Ραντεβού το Σεπτέμβρη για νέα χορευτικά ταξίδια. 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis