home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανεπανάληπτο θέαμα στην πλάζ της Καραθώνας: Κατσίκια χαλαρώνουν στην αμμουδιά

Οι λουόμενοι στο Ναύπλιο απολαμβάνουν την παρέα κατσικιών στην παραλία
Κατσίκια στην Καραθώνα (2)

Στην πανέμορφη παραλία της Καραθώνας, κάτι εντελώς ασυνήθιστο συνέβη το πρωί της Πέμπτης. Οι λουόμενοι που βρέθηκαν στην πλάζ εκείνη την ώρα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα:

Κατσίκια που χαλάρωναν και απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα τις πρωινές ώρες, πριν η παραλία γεμίσει με κόσμο. Αυτή η ανεπανάληπτη εμπειρία έδωσε στους λουόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ήσυχο και φυσικό σκηνικό, που σπάνια συναντάμε σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Κατά τις 8 το πρωί και ενώ είχε ανατείλει ο ήλιος, μερικοί τυχεροί λουόμενοι είδαν την παρέα των κατσικιών να κάθεται άνετα στην άμμο της παραλίας. Τα κατσίκια, που φαίνεται να είχαν κατεβεί από τον λόφο, επέλεξαν την ήσυχη για εκείνη την ώρα παραλία για να απολαύσουν τη θάλασσα και να δροσιστούν.

Κατσίκια στην Καραθώνα (5)
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Παπανδριανός

Ο κος Δημήτρης Παπανδριανός, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην παραλία για να κάνει το μπάνιο του αποφάσισε να απαθανατίσει αυτή τη μοναδική στιγμή. Ο κος Παπανδριανός σχολίασε για το σκηνικό που αντίκρισε λέγοντας: «Μια όμορφη παρέα. Κατέβηκαν πρωί πρωί από το λόφο. Κατέβηκαν γιαλό… γιαλό… ν’ απολαύσουν τη θάλασσα και να δροσιστούν. Και είχα παρέα. Και ήταν ωραία. Αγαπούν τα ζώα, αγαπούν, χωρίς σκιές, χωρίς επιφυλάξεις, χωρίς εγωισμούς και σύνδρομα, χωρίς μιζέρια. Αγαπούν τη ζωή και τους ανθρώπους αγαπούν. Μήπως να τους μοιάσουμε λίγο;», αναρωτιέται.

Κατσίκια στην Καραθώνα (4)
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Παπανδριανός
Κατσίκια στην Καραθώνα (3)
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Παπανδριανός

Οι λουόμενοι που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτή την απρόσμενη σκηνή δεν ενοχλήθηκαν από την παρουσία των κατσικιών, απεναντίας ένοιωσαν την απρόσμενη ευχαρίστηση που τους προσέφεραν, σύμφωνα με την περιγραφή του λουόμενου, που τα φωτογράφησε.

Κατσίκια στην Καραθώνα (1)
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Παπανδριανός

Το απρόσμενο θέαμα των κατσικιών στην πλάζ της Καραθώνας τις πρωινές ώρες, έδωσε στους λουόμενους μια μοναδική ευκαιρία να επιβιώσουν την απλότητα και την αυθεντικότητα της φύσης. Οι εικόνες αυτές αντανακλούν την ομορφιά της συνύπαρξης με τα ζώα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis