home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

7η υποψηφιότητα στο Νέο Ροεινό: Η Κατερίνα Καλύβα με τον Κώστα Μάκαρη

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να συστρατευτεί με τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή»
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΗ

Έβδομη υποψηφιότητα στο Νέο Ροεινό η Κατερίνα Καλύβα με τον Κώστα Μάκαρη. Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να συστρατευτεί με τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές:

«Είμαι ιδιωτική υπάλληλος, παντρεμένη και μητέρα δύο τέκνων. Κατοικώ και ζω μόνιμα στην όμορφη κοινότητα του Ν.ΡΟΕΙΝΟΥ, η οποία όμως στερείται παντελώς την φροντίδα της Δημοτικής Αρχής. Οδικό δίκτυο και καθαριότητα είναι οι πλέον βασικοί τομείς οι οποίοι και δυσχεραίνουν κατά πολύ την καθημερινή ζωή των κατοίκων της, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει, αυτό που ονομάζουμε ποιότητα ζωής.

Επειδή λοιπόν κάτι πρέπει να αλλάξει όσον αφορά την νοοτροπία για την επίλυση των βασικών τουλάχιστον προβλημάτων, αποδέχθηκα την πρόσκληση- πρόκληση για εμένα του κ. Κων/νου Μάκαρη να συμμετάσχω στον αγώνα που κάνει για ανάπτυξη σε ολόκληρο τον Δήμο μας, να αλλάξει επιτέλους και η νοοτροπία όσον αφορά την αντιμετώπιση των κατοίκων τέτοιων περιοχών, ώστε να μην νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Κων/νου Μάκαρη στο Ν.ΡΟΕΙΝΟ στις Δημοτικές εκλογές που έρχονται».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΗ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis