home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δήμαρχος Τριφυλίας: Γνωρίζουν ότι το γήπεδο στην Κυπαρισσία λειτουργεί παράνομα

Για ποιον λόγο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία παρέμβαση σε αυτό, σύμφωνα με τον Γιώργο Λεβεντάκη
Γήπεδο Κυπαρισσίας

Σε άσχημη κατάσταση είναι το γήπεδο της Κυπαρισσίας, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, που με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για πλήρη εγκατάλειψη τονίζοντας πως χρειάζονται άμεσα παρεμβάσεις.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας Γεώργιος Λεβεντάκης απάντησε στα όσα ανέφερε ο Εμπορικός Σύλλογος κάνοντας λόγο για «ξαφνικό ενδιαφέρον», προσθέτοντας πως «ο οποίος (Εμπορικός Σύλλογος), για ακόμη μία φορά και χωρίς ίχνος ντροπής, παραπληροφορεί τους πολίτες της Κυπαρισσίας, με μόνο σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων». Ο δήμαρχος επισημαίνει πως το γήπεδο λειτουργεί παράνομα και πως δεν δύναται να κάνει κάποια παρέμβαση αν πρώτα δεν υπάρξει νομιμοποίησή του, κάτι που το γνωρίζουν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

Στη δημοσίευση του Εμπορικού Συλλόγου το Σάββατο αναγράφεται: «Άμεσες παρεμβάσεις χρειάζεται το γήπεδο Κυπαρισσίας, καθώς βρίσκεται σε κακή κατάσταση, όπως θα μπορέσετε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Το γήπεδο χρησιμοποιείται όλη τη χρονιά από τρεις ομάδες, δύο ακαδημίες και τουλάχιστον 150 παιδιά από συλλόγους στίβου και, φυσικά, από πολίτες κάθε ηλικίας. Το γήπεδο αυτή τη στιγμή δε διαθέτει ούτε κεντρική πόρτα, σπασμένες πόρτες εντός γηπέδου, πρόσβαση ανά πάσα ώρα και στιγμή από τον καθένα, ενώ το βράδυ έχουν γίνει καταγγελίες ότι γίνονται διάφορα. Σκουπίδια παντού, χορτάρια που θέλουν καθάρισμα, γόπες μέσα στο γήπεδο, το χορτάρι σε κακή κατάσταση. Από θαύμα δεν έχει γίνει κάποιο ατύχημα».

Η απάντηση του δημάρχου Τριφυλίας

Όπως αναφέρει στην απάντησή του ο δήμαρχος Τριφυλίας:

«Αφορμή για την παρούσα αποτελεί χθεσινή (σ.σ. το Σάββατο) ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, στη σελίδα του στο fb, και το “ξαφνικό” ενδιαφέρον του για το γήπεδο Κυπαρισσίας. Ο οποίος (Εμπορικός Σύλλογος), για ακόμη μία φορά και χωρίς ίχνος ντροπής, παραπληροφορεί τους πολίτες της Κυπαρισσίας, με μόνο σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων. Για ένα γήπεδο που, για πολλά χρόνια, λειτουργεί παράνομα, και φυσικά το γνωρίζουν αυτό τα μέλη του και γι’ αυτόν το λόγο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία παρέμβαση, έως και σήμερα, σε αυτό. Για ένα γήπεδο που, πρώτοι, φροντίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες νομιμοποίησής του και να καταθέσουμε τις σχετικές μελέτες για την ανάπλασή του.

Ας δημοσιεύσει ο Εμπορικός Σύλλογος, λοιπόν, όλα τα σχετικά έγγραφα και παραστατικά, που αποδεικνύουν την νόμιμη λειτουργία του εν λόγω γηπέδου, και κατόπιν ας φροντίσει να ενημερωθεί και για τα παρακάτω:

Επί των ημερών τίνος έγιναν ενέργειες για τη νομιμοποίηση και του άλλου ανοικτού γηπέδου, των Γαργαλιάνων, όπως και κάποιων σχολείων του Δήμου;

Επί δημαρχοντίας τίνος πραγματοποιήθηκε η επισκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Γαργαλιάνων;

Ας μας απαντήσει πού ήταν, ως Εμπορικός Σύλλογος και πώς παρενέβη, όταν η αντιπολίτευση δεν ψήφισε θετικά, για ένα έργο προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ, που αφορούσε στη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στην πόλη της Κυπαρισσίας, με παραχώρηση οικοπέδου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

Ας μας δικαιολογήσει, έστω, την ανυπαρξία του, αυτή των τόσων χρόνων, ή ας μας αποδείξει, με έγγραφα και όχι με λόγια, την αξιοπιστία των όσων ισχυρίζεται.

Ας αναλογιστούν οι εκπρόσωποί του, πρώτα και πρώτοι, τις ευθύνες τους και ύστερα, ας παίξουν τα μικροπολιτικά τους παιγνίδια εις βάρος μας.

Ο κόσμος έχει γνώμη και άποψη και δεν είναι ούτε κουτός ούτε ανίδεος. Άλλωστε, έχει μπουχτίσει τόσα χρόνια, ετούτος ο τόπος, από κάθε είδους ψευτοσωτήρες και ξέρει, πολύ καλά, να τους ξεχωρίζει και να τους αναγνωρίζει. Γιατί… ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis