home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αίγινα: Πώς 29χρονος επιχειρηματίας κατέληξε στα επείγοντα με 3 ακρωτηριασμένα δάχτυλα

Μια επιστολή διαμαρτυρίας κάτοικων και ένας αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας, με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά μιας κοσμικής παραλίας
Αίγινα λιμάνι

Στα επείγοντα με τρία ακρωτηριασμένα δάκτυλα κατέληξε ιδιοκτήτης επιχείρησης στην Αίγινα. Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μετά από επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκων προς το Δήμο, σύμφωνα με την οποία ο ιδιοκτήτης της παραλίας Κλήμα-Κλειδί φέρεται να έχει καταπατήσει το συμφωνητικό μίσθωσης με το δήμο και την Κτηματική υπηρεσία Πειραιά – Νήσων και Δυτικής Αττικής και να έχει υπερβεί την προβλεπόμενη κατάληψη χώρου τοποθετώντας αντί για 24 σετ ομπρελών 140 στην ίδια περιοχή.

Μέσω της επιστολής καταγγέλλεται η επιχείρηση για παρεμβάσεις στο φυσικό τοπίο και στο χώρο του πάρκινγκ, για την καντίνα που παραμένει παρανόμως στο χώρο όλο το χρόνο αλλά και για την δυνατή μουσική από το μπιτς μπαρ που υπερβαίνει το όριο και φέρεται να ενοχλεί τα σπίτια της περιοχής.

Η δημοσίευση της επιστολής διαμαρτυρίας κάτοικων σε ηλεκτρονική σελίδα όπως φαίνεται παρακίνησε την επόμενη μέρα το δήμο σε έλεγχο της παραλίας.

Η αντίδραση του ιδιοκτήτη ο οποίος προσπάθησε να εμποδίσει τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας από την παράνομη -όπως ισχυρίζεται- καταμέτρηση του αιγιαλού με ένα μεταλλικό μέτρο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 29 χρόνου επιχειρηματία και τον ακρωτηριασμό των τριών δακτύλων του αριστερού του χεριού.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο επιχειρηματίας:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis