home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μασκοφόροι με αγροτικό κατά φαρμακείου στο Άργος

Έκαναν εισβολή με κλεμμένο αυτοκίνητο του Δήμου Άργους- Μυκηνών και ένα αγροτικό
φαρμακείο1

Σκηνές που θυμίζουν περιοχές που κυριαρχεί η παρανομία, θύμισε το Άργος σήμερα τα ξημερώματα. Τρεις κουκουλοφόροι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και να ληστέψουν φαρμακείο στο κέντρο της πόλης.

Αφού πρώτα έκλεψαν όχημα του Δήμου Άργους – Μυκηνών και ένα αγροτικό επιχείρησαν με το αγροτικό να καταστρέψουν την βιτρίνα του φαρμακείου και να εισβάλουν στο φαρμακείο.

Σύμφωνα με βίντεο όπου φαίνονται οι κινήσεις των δραστών, τρείς μαυροντυμένοι με φαρδιά ρούχα και κουκούλες στο πρόσωπο, έστρεψαν το αγροτικό κατά του φαρμακείου και επιχείρησαν 4 φορές να γκρεμίσουν τα προστατευτικά ρολό της τζαμαρίας του φαρμακείου.

Φαίνεται πως στην τέταρτη προσπάθεια κατάφεραν να ανοίξουν το σιδερένιο ρολό και την πόρτα, αλλά λόγω της παρουσίας περαστικών προφανώς αναγκάστηκαν να φύγουν άπραγοι.

φαρμακείο

Οι ζημίες στην πρόσοψη του φαρμακείου είναι πολύ μεγάλες. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τους εντοπίσει.

Ήταν η πρώτη φορά που το φαρμακείο γίνεται στόχος μιας τέτοιας επίθεσης.

Στην προέκταση αυτού του δρόμου είχαμε και στο παρελθόν σκηνές ταινίας με κακοποιούς, όταν επιχειρήθηκε ληστεία χρυσοχοείου με τις σφαίρες από τα καλάσνικοφ να καρφώνονται στις πινακίδες των γύρω καταστημάτων και μία εξ αυτών να σφηνώνεται στο παλιό Δημαρχείο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis