home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε Πελοπόννησο και Αττική

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένα άτομο
Κλοπή σπίτι Νέα Κίος (8)

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφάλειας Τρίπολης και Κορίνθου, 7 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε Αρκαδία, Αττική, Κορινθία και Μεσσηνία.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Τρίπολης και Κορίνθου, αξιοποιώντας κατάλληλα συνδυαστικά στοιχεία αλλά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 21.10.2022 έως και την 3.11.2022, στην ευρύτερη περιοχή των Νομών Αρκαδίας, Αττικής, Κορινθίας και Μεσσηνίας, διέπραξαν -7- περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών.

Συγκεκριμένα, διέπραξαν:

  • 2 περιπτώσεις κλοπών σε επιχείρηση και κατάστημα, όπου αφαίρεσαν χρήματα,
  • 2 περιπτώσεις κλοπών κρατικών πινακίδων από οχήματα,
  • 1 περίπτωση κλοπής σε οικία, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά καθώς και όχημα και
  • 2 περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε καταστήματα ΕΛ.ΤΑ.. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis