home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάκαρης: Υποψήφια με τη «Νέα Εποχή» η Φρόσω Μαυροθαλασσίτη

ΦΡΟΣΩ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗ

Ανακοινώθηκε από τον δημοτικό συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη, της Φρόσως Μαυροθαλασσίτη.

Η κα Μαυροθαλασσίτη, με δήλωσή της εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στο Ναύπλιο: «Όπως όλοι γνωρίζετε, είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτισσα. Είμαι Δικαστική Υπάλληλος και τον ελεύθερο χρόνο μου τον αναλώνω είτε στον αθλητισμό, είτε στην φροντίδα των ζώων. Επειδή λοιπόν είμαι ενεργός δημότης, με ενδιαφέρει πρωτίστως η Πρωτεύουσα πόλη του Ναυπλίου, στην οποία και κατοικώ σε τι κατάσταση βρίσκεται και τι μέλλει γενέσθαι.

Δυστυχώς πρωτεύοντες τομείς, όπως είναι της καθαριότητας, του οδικού δικτύου, του πάρκινγκ και των μεγάλων αναπτυξιακών έργων, έχουν τελματώσει και παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης. Το Ναύπλιο δουλεύει από μόνο του με βάσει την τεράστια πολιτιστική του κληρονομιά, καθώς και το φυσικό του κάλλος.

Για αυτό λοιπόν και επειδή δεν μας ταιριάζει μια τέτοια εικόνα, αποδέχτηκα την πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη για συμπόρευση στον κοινό στόχο που είναι η ανάπτυξη της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής. Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται».

Σχόλια

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis