home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος: Γεγονός η αντιπλημμυρική προστασία στους ποταμούς Τάνο και Δαφνώνα

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας τα σχετικά έργα και η τοποθέτηση υδατοδεξαμενών
Αντιπλημμυρικά έργα

Το ολοκληρωμένο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στους ποταμούς Τάνο και Δαφνώνα επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, συνοδευόμενος από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας.

Το πιο πάνω έργο της Π.Ε. Αρκαδίας, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, αφορούσε ειδικότερα παρεμβάσεις αφ’ ενός στον ποταμό Τάνο στο ύψος της γέφυρας του δρόμου από το Άστρος προς Ξηροπήγαδο – Κιβέρι και αφ’ ετέρου στον ποταμό Δαφνώνα στο Λεωνίδιο.

“Η περιφερειακή Αρχή έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις δράσεις πολιτικής προστασίας” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μ. Σκαντζός, εκφράζοντας ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο ανάδοχος “έκανε μεγάλη προσπάθεια και συνέβαλε τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί αυτό το σημαντικό έργο”.

Όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης, καταλήγοντας, “τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και η τοποθέτηση υδατοδεξαμενών σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου αποδεικνύουν την προσήλωση της περιφερειακής Αρχής στις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας”.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis