home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Αναστάσιος Καραχάλιος πέμπτη υποψηφιότητα με τον Μάκαρη στο Παναρίτη

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να συστρατευθεί με τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή»
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (2)

Ο Αναστάσιος Καραχάλιος είναι η πέμπτη υποψηφιότητα με τον Κώστα Μάκαρη στο Παναρίτη του Δήμου Ναυπλιέων. Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να συστρατευθεί με τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή»:

«Όπως όλοι γνωρίζετε είμαι γέννημα θρέμμα από το Παναρίτη. Είμαι οδηγός σε μια ιδιωτική εταιρεία

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προηγούμενους συντοπίτες μου, οι οποίοι με δηλώσεις τους, εντόπισαν μια σειρά από προβλήματα, τα οποία παραμένουν στάσιμα τουλάχιστον μια 10ετία.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή δυστυχώς δεν ασχολήθηκε ποτέ με την κοινότητα μας με αποτέλεσμα το Παναρίτη να παρουσιάζει την ίδια όψη που είχε και πριν από σαράντα χρόνια, με αποτέλεσμα η ποιότητα ζωής για μικρούς και μεγάλους να είναι μηδενική.

Όαση θα έλεγα μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα η υποψηφιότητα ενός νέου, άφθαρτου και επιτυχημένου επιχειρηματία που δεν είναι άλλος από τον κ. Κων/νο Μάκαρη.

Με πλησίασε, μου εξήγησε το όραμά του, το οποίο και θα υλοποιήσει μέσα από το πρόγραμμά του. Μου ζήτησε να προσχωρήσω στον συνδυασμό του, προκειμένου να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για την επίτευξη του κοινού στόχου πλέον, που είναι η αλλαγή της Δημοτικής Αρχής.

Αποφάσισα θετικά και θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Κων/νου  Μάκαρη στο Παναρίτη».

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis