home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορινθία: Θρήνος στο Βέλο για τον 20χρονο Σπύρο που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο

Ο νεαρός είχε χάσει τον αδελφό του σε τροχαίο δυστύχημα, κοντά στο σημείο που σκοτώθηκε και ο ίδιος, ενώ πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του
Τροχαίο μηχανή

Τραγωδία στην Κορινθία, όπου ένας 20χρονος από το Βέλο, έχασε τη ζωή του, τα ξημερώματα, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον παραλιακό δρόμο, στο ύψος του Περιγιαλίου.

Ο άτυχος νέος ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε νεαρός οδηγός.

Σύμφωνα με το korinthostv, το δυστύχημα έγινε όταν ο οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχό της με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί και να τραυματιστεί θανάσιμα ο 20χρονος.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 20χρονος είχε χάσει τον αδελφό του σε τροχαίο δυστύχημα, κοντά στο σημείο που σκοτώθηκε και ο ίδιος, ενώ πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του.

Τα αίτια για το τραγικό συμβάν διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Το αντίο του Θανάση Μανάβη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέλου – Βόχας Θανάσης Μανάβης αποχαιρετά τον 20χρονο Σπύρο με τα παρακάτω λόγια:

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τον πόνο και την θλίψη, που νοιώθω για τον άδικο θάνατο, του Σπύρου Κολιόπουλου απο το Βέλο. Του 20χρονου που άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Στο ίδιο σχεδόν σημείο που πριν λίγα χρόνια σκοτώθηκε ο μεγάλος αδελφός του. Ο Σπύρος πήγε και αυτός να συναντήσει την μητέρα τους Μαρία! Τι λόγια να βρω για να πω στον πατέρα τους Κώστα; Ποιος μπορεί να τον παρηγορήσει; Ποιος να τα βάλει με αυτή την τόσο άσχημη μοίρα; Καλό ταξίδι παλικαράκι μου! Καλό σου ταξίδι…!».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis