home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από το Ναύπλιο στον Πειραιά για το μεταπτυχιακό του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

Πέντε χρόνια συμπληρώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών (Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου) ολοκληρώνει την πρώτη πενταετία της λειτουργίας του.

Με αφορμή το ευχάριστο αυτό γεγονός διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του έως τώρα έργου του και γνωριμίας με όλους όσοι ενδιαφέρονται για την έρευνα του θεάτρου και της σκηνικής πράξης εν γένει.

Ως πρόγραμμα που απευθύνεται τόσο σε θεωρητικούς και εκπαιδευτικούς του θεάτρου όσο και καλλιτέχνες, καθώς διαθέτει θεωρητική αλλά και πρακτική/ καλλιτεχνική κατεύθυνση, προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για την πολιτική και κοινωνική λειτουργία του θεάτρου σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Φουαγιέ 1ου ορόφου), το Σάββατο, 01.07.2023 και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών και ο σκοπός του, το έως τώρα ερευνητικό του έργο, στο οποίο περιλαμβάνονται και οι ολοκληρωμένες Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίας με το θεωρητικό και πρακτικό τους μέρος, οι εκδηλώσεις στο ευρύ κοινό, οι προοπτικές και η εμπειρία των αποφοίτων και μεταπτυχιακών φοιτητών αναφορικά με την ερευνητική διαδικασία και την επαγγελματική πρακτική.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2

Δείτε Πληροφορίες αναφορικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική πράξη και Διδακτική», εδώ:

https://ts.uop.gr/gr/proptixiakes/metaptyxiakes/theatro-kai-koinonia-theoria-skiniki-praksi-kai-didaktiki

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis