home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από το Ναύπλιο στο Νηρέα Γέρακα ο Χρήστος Δημούλης

Ο 31χρονος πρώην προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου κάνει νέο βήμα στην προπονητική του καριέρα
Χρήστος Δημούλης

Ο Αθλητικός όμιλος Νηρέας Γέρακα καλωσορίζει στο προπονητικό του επιτελείο τον προπονητή Υδατοσφαίρισης Χρήστο Δημούλη, μέχρι πρότινος προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου.

Είναι 31 ετών, απόφοιτός ΕΚΠΑ της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην Προπονητική Υδατοσφαίρισης.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον τόπο καταγωγής του στο Ναύπλιο το 2015.

Έχει αγωνιστεί σαν αθλητής από το 2001 έως το 2013 στο ΝΟ Ναυπλίου και το 2013 – 2014 στη Ροή.

Διετέλεσε προπονητής των ηλικιακών τμημάτων επί σειρά ετών καθώς και βοηθός του Ανδρικού τμήματος και μετέπειτα Α΄ προπονητής του στην Α2 κατηγορία.

Ως άνθρωπός στοχεύει στην προσωπική και αθλητική του εξέλιξη. Εστιάζει στην ανάδειξη αθλητών με κύριο μέλημα το χαρακτήρα τους και με στόχο να στελεχώσουν την Ανδρική ομάδα.

Το αντίο του Χρήστου Δημούλη στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου

Ο Χρήστος Δημούλης αναφέρει αναφορικά με τη μέχρι τώρα καριέρα του στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου:

«Κάπως έτσι ένας κύκλος σχεδόν εννέα ετών κλείνει για μένα στο σύλλογο του ΝΟΝ.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα μα όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από την ομάδα όλο αυτό το διάστημα είτε είναι είτε δεν είναι ακόμα στο έμψυχο δυναμικό και στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους.

Πέρασα τόσες πολλές ώρες μαζί τους που είναι φυσιολογικό να τα αγαπάω και να τα αισθάνομαι σαν δικά μου παιδιά, να τα προστατεύω και να κάνω ό,τι καλύτερο γι’ αυτά.

Θα είμαι δίπλα τους για πάντα, σε οτιδήποτε χρειαστούν!

Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΝΟ Ναυπλίου, όλα αυτά τα χρόνια που με εμπιστεύτηκε να φτάσω τον ΝΟ Ναυπλίου σε κατηγορίες, μέρη και εμπειρίες που δεν είχε ξαναζήσει ούτε ο σύλλογος ούτε η πόλη.
Για όσα περάσαμε μαζί και την υπέροχη συνεργασία, ευχαριστώ επίσης τους προπονητές των υπολοίπων τμημάτων (Ειρήνη, Δήμητρα, Μαρία, Γιώργο).

Τα προβλήματα, οι όποιες διαφωνίες και οι αντιξοότητες μας είναι όλα μέσα στο παιχνίδι και μας ωθούν να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και αυτό τελικά ήταν υπέρ όλων μας.

Εύχομαι τα καλύτερα στο σύλλογο της καρδιάς μου, θα παρακολουθώ τα βήματα του και ελπίζω να τον βλέπω να ανεβαίνει όλο και ψηλότερα!

Σας ευχαριστώ για όλα. Να είστε όλοι γεροί και δυνατοί με υγεία και χαμόγελα!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis