home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ευρωβουλευτής της χρονιάς ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

«Θα συνεχίσω με την ίδια πίστη να παλεύω για την αναβάθμιση του τομέα της Υγείας, μέχρι κάθε ευρωπαίος πολίτης να απολαμβάνει κάθε πτυχή του ύψιστου αυτού δικαιώματος»
Ευρωβουλευτής της χρονιάς ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος 3

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κέρδισε χθες Τρίτη 27 Ιουνίου το βραβείο Ευρωβουλευτής της χρονιάς στην κατηγορία Health and Wellbeing. Γεμάτος συγκίνηση υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει με την ίδια πίστη να παλεύει για την αναβάθμιση του τομέα της Υγείας, μέχρι κάθε ευρωπαίος πολίτης να απολαμβάνει κάθε πτυχή του ύψιστου αυτού δικαιώματος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «χθες για εμένα η ημέρα είχε τεράστια συγκίνηση και βαθιά ευγνωμοσύνη!

Το The Parliament Magazine ανακοίνωσε τους νικητές των MEP Awards 2023 και εγώ, μαζί με την ομάδα μου, κέρδισα το βραβείο Ευρωβουλευτής της χρονιάς στην κατηγορία Health and Wellbeing!

Ωστόσο δεν κατάφερα να είμαι εκεί, εξ αιτίας του προβλήματος με τη χοληδόχο κύστη που με ταλαιπωρεί ακόμη. Ήταν εκεί όμως οι υπέροχοι συνεργάτες μου και παρέλαβαν το βραβείο για μένα.

Η τεχνολογία μας βοήθησε και έτσι μπόρεσα να πω κι εγώ δυο λόγια εξ αποστάσεως. Ο,τι κι αν είπα βέβαια, δεν μπορούσε να περιγράψει τη χαρά και την πίστη πως το έργο που γίνεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει θετικό αντίκτυπο στις ζωές των πολιτών!

Το μόνο που μπορώ με βεβαιότητα να σας υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίσω με την ίδια πίστη να παλεύω για την αναβάθμιση του τομέα της Υγείας, μέχρι κάθε ευρωπαίος πολίτης να απολαμβάνει κάθε πτυχή του ύψιστου αυτού δικαιώματος.»

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis