home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αλέξης Τσίπρας: Σοβαρή εκλογική ήττα – Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος

«Να βάλουμε τέλος σε νοοτροπίες που μας κόστισαν ακριβά. Να σταθούμε στο ύψος του ρόλου που μας ανέθεσαν οι πολίτες με την ψήφο τους»
Τσίπρας δηλώσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας στις 22.00 το βράδυ της Κυριακής, στις δηλώσεις του για τα αποτελέσματα των εκλογών, μίλησε για μια «σοβαρή εκλογική ήττα» και έθεσε τον εαυτό του στην κρίση των μελών του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είπε: «Ήταν η πιο δύσκολη αλλά και πιο όμορφη εκλογική μάχη που έχουμε δώσει ποτέ».

«Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για εμάς. Έχουμε υποστεί μια σοβαρή εκλογική ήττα. Όμως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τη δημοκρατία» είπε, αναφερόμενος στους «Σπαρτιάτες» που μπήκαν στη Βουλή.

«Να βάλουμε τέλος σε νοοτροπίες που μας κόστισαν ακριβά. Να σταθούμε στο ύψος του ρόλου που μας ανέθεσαν οι πολίτες με την ψήφο τους» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκλεισε με νόημα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει από σήμερα τις ευθύνες που του ανέθεσε η λαϊκή ψήφος. Θα βάλουμε μπροστά τις εργασίες για να πάρουμε αποφάσεις. Τα μέλη του κόμματος θα κληθούν να μας κρίνουν όλους. Είναι αυτονόητο πως σε αυτή τη διεργασία ανασυγκρότησης θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis