home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Συνεχίζουμε μπροστά, δυνατά

Άρθρο της Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου, υποψήφιας βουλευτού Αργολίδας
Σόνια Ταντάρου Κρίγγου

Με συνέπεια στο αίτημά μας για σταθερότητα και προκοπή θα πάμε και αυτήν την Κυριακή στις κάλπες. Επιλέγουμε να συνεχίσει η Ελλάδα να πηγαίνει μπροστά, δυναμικά, με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά έχοντας παράλληλα κι ένα αίτημα για τον τόπο μας: μια δεύτερη έδρα στη Βουλή για την Αργολίδα.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι πολίτες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση που κατάφερε μέσα σε μια τετραετία να αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα της χώρας. Με πρόγραμμα και αφοσίωση ψηφιοποιήθηκε σε σημαντικό βαθμό το κράτος, βάζοντας έτσι τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών από τη γραφειοκρατία και την κωλυσιεργία. Με στοχευμένη κοινωνική πολιτική, ωφελώντας τους πολίτες που έχουν πραγματικές ανάγκες, εκπλήρωσε αιτήματα που για χρόνια παρέμεναν στην αδράνεια, και εισήγαγε καινοτομίες που βελτίωσαν άμεσα τη ζωή των πολιτών. Ενώ παράλληλα, χάρις στην ανάπτυξη που έφερε η Νέα Δημοκρατία, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες βρήκαν και πάλι την αξιοπρέπεια τους. Επέστρεψαν στην αγορά εργασίας, αύξησαν τα εισοδήματά τους, βρήκαν και πάλι ευκαιρίες μπροστά τους. Και γι’ αυτό δεν γυρίζουν πίσω στην εποχή της ανασφάλειας και της τοξικότητας.

Και εμείς στην Αργολίδα προσυπογράφουμε: βλέπουμε τα έργα και βιώνουμε τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, νιώθουμε πλέον αυτοπεποίθηση για τα νοικοκυριά μας. Αλλά παράλληλα διεκδικούμε και πολλά που πρέπει ακόμα να γίνουν. Και θα τα καταφέρουμε με μια πιο δυνατή φωνή, ενισχύοντας την εκπροσώπησή μας μέσα στην κυβέρνηση και τη Βουλή. Γιατί η δεύτερη έδρα της Αργολίδας στην Νέα Δημοκρατία καθιστά την Αργολίδα πρωταγωνίστρια, στην Περιφέρεια και στην Ελλάδα. Ένα αίτημα συλλογικό που θα φέρει αποτέλεσμα σε όλους μας. Αυτός είναι ο στόχος μας αυτήν την Κυριακή, να βγούμε πιο ισχυροί. Θα το πετύχουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Συνεπείς στα καθήκοντά μας, συνεπείς στα αιτήματά μας, συνεπείς στην πρόοδο.

Την Κυριακή επικυρώνουμε την εμπιστοσύνη μας στην Νέα Δημοκρατία. Δίνουμε το παρών στις κάλπες. Και από αυτήν τη μάχη θα βγούμε όλοι νικητές. Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά. Μπροστά, δυνατά!

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου,
Υποψήφιας Βουλευτή Αργολίδας ΝΔ,
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis