home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος: Ανοιχτές παραμένουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ενημέρωση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σχετικά με την εκλογική διαδικασία την Κυριακή 25 Iουνίου
Εθνικές εκλογές 2023 Αργολίδα

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου εν όψει των εθνικών εκλογών, μεθαύριο Κυριακή 25 Ιουνίου. Καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα, διενεργήθηκε σειρά συσκέψεων υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα -με τη συμμετοχή των χωρικών αντιπεριφερειαρχών και υπηρεσιακών στελεχών από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες- προκειμένου η εκλογική διαδικασία να διενεργηθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Ας σημειωθεί ότι τόσο αύριο Σάββατο 24, όσο και μεθαύριο Κυριακή 25 του μήνα, ημέρα των εκλογών, οι επιφορτισμένες με την διεξαγωγή τους υπηρεσίες της Περιφέρειας θα λειτουργούν κανονικά στα διοικητήρια και των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων που θα είναι ανοιχτά, όπως και το κεντρικό κτήριο στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, όπου θα βρίσκεται από το απόγευμα μεθαύριο Κυριακή και ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Ήδη, το προσωπικό της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας -και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες- προετοίμασε και προώθησε στους δήμους το εκλογικό υλικό (κάλπες, σάκους με εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια και τις ειδικές συσκευές μετάδοσης αποτελεσμάτων SRT), ενώ παραμένει σε ετοιμότητα για ό,τι άλλο απαιτηθεί για την διενέργεια των βουλευτικών εκλογών, καθώς και για τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων μετά τη λήξη της ψηφοφορίας την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis