home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιάννης Ανδριανός: Να σφραγίσουμε εκ νέου την ισχυρή εντολή

Ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία απευθύνει το δικό του μήνυμα για τις Κυριακάτικες εκλογές της 25ης Ιουνίου
Ανδριανός ομιλία Ναύπλιο (5)

Ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Ανδριανός απευθύνει το δικό του μήνυμα για τις Κυριακάτικες εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023:

«Στις κάλπες του Μαΐου, στείλαμε με την ψήφο μας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και προοπτικής. Ζητήσαμε ισχυρή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για να προχωρήσουμε Σταθερά, Δυνατά, Μπροστά.

Την Κυριακή πρέπει αυτή την ισχυρή εντολή να την σφραγίσουμε εκ νέου. Οι κάλπες πρέπει να γεμίσουν ξανά ώστε να αποκλείσουμε κάθε σενάριο πολιτικής αστάθειας και νέων περιπετειών.

Για την Ελλάδα και την Αργολίδα, η προοπτική μιας ακόμη τετραετίας με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας είναι μια μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης και δημιουργίας. Οφείλουμε να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο – για τις ριζικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η πατρίδα μας, για τις πολιτικές που εγγυημένα θα δημιουργήσουν νέες δουλειές και θα αυξήσουν το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, για την ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης του κράτους, για την ουσιαστική αναβάθμιση της υγείας και της παιδείας, για την αποφασιστική υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων και συμφερόντων. Και για την Αργολίδα μας, για την υλοποίηση όλων των αναγκαίων αναπτυξιακών έργων και παρεμβάσεων που δικαιούμαστε και αξίζουμε.

Το πρώτο βήμα έγινε τον Μάιο. Το δεύτερο και καθοριστικό το κάνουμε την Κυριακή. Και από Δευτέρα, μαζί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για το έργο και το αποτέλεσμα που θα φέρει την Ελλάδα και την Αργολίδα ψηλότερα!»

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis