home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από το φάρο του Ναυπλίου στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας χάρισαν στους θεατές ένα νοερό ταξίδι στα γαλάζια της νερά, τους γέμισαν με εικόνες και συναισθήματα που θα τους συνοδεύουν όλο το καλοκαίρι
Μουσικό σχολείο Αργολίδας (2)

Ο συνδυασμός της θαλάσσιας αύρας και του ειδυλλιακού τοπίου της προκυμαίας στο Ναύπλιο, το οποίο λουζόταν από το φως του δειλινού ήταν το ιδανικό μέρος για χαλάρωση το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου.

Βίκυ Μίχου300

Vicky in the city

Ο Φάρος, αυτός ο χώρος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, εγκαινίασε χθες τη θερινή πολιτιστική του διάσταση, φιλοξενώντας τη συναυλία του Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής, του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, η οποία ήταν εμπνευσμένη από το συγκεκριμένο φυσικό περιβάλλον.

Η χθεσινή βραδιά ήταν μια βραδιά γεμάτη ποίηση και μουσική αφιερωμένη στην «Κυρά θάλασσα».

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας νεαρών εφήβων, οι οποίοι με την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, κατάφεραν μέσα σε ενενήντα λεπτά να αποτυπώσουν την δύναμη της θάλασσας, το πάθος των ανθρώπων για αυτή, αλλά και την αιώνια ομορφιά της.

Παράλληλα, χάρισαν στους θεατές ένα νοερό ταξίδι στα γαλάζια της νερά, τους γέμισαν με εικόνες και συναισθήματα που θα τους συνοδεύουν όλο το καλοκαίρι.

Μπάσο 2 1

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis